Kurv

Kurv

Levering

OM LEVERING, LEVERINGSTIDER OG PRISER

LEVERING AF CHAMPAGNE

Levering koster 250 kr pr. levering inkl. moms ved bestillinger

I øjeblikket skal du forvente at der kan gå 3-5 hverdage, før du modtager leverancen. Ofte kan det gå hurtigere, men vi har ikke mulighed for at love at det kan lade sig gøre.

Vi leverer din champagne med vingaloppen, som er et specialfirma, der kun transporterer vin. Det skyldes at champagne er en delikat drik, som vil tage skade af f.eks at få en tur gennem et automatisk pakkesystem.

BAG OM LEVERINGSPRISEN

Da fragten er manuelt håndteret, koster den også lidt mere, end at sende en almindelig pakke med posten. Desuden gør vi en dyd ud af at pakke varerne pænt og trygt, og forsendelsesomkostningerne indeholder således også udgifter til håndtering, emballage, fyld, labels osv. Prisen afspejler ikke hele vores samlede omkostning til levering. Men er en standardpris, vi har valgt, for at få dækket en del af omkostningerne ved levering af små køb, således at vi ikke får direkte underskud ved salget.

Vi har valgt at koncentrere os om samlede pakker, hvor man kan få lidt forskellige champagner til en konkurrencedygtig pris. Og så har vi selvfølgelig også en masse helt specielle champagner, som enten ikke kan fås andre steder, eller som bare i øvrigt følger godt med på priserne i markedet.

Det kan altid svare sig for dig at lægge en flaske eller to mere i indkøbskurven, når du er i gang med bestillingen, da dine samlede omkostninger til fragt ikke stiger, uanset hvor meget du bestiller.