Kurv

Kurv

Om os

FRANSK CHAMPAGNE APS

Vi er champagneentusiaster, der driver en specialforretning for champagne med base på Munkholm ved Grejsalen nær Vejle. Vi sælger udelukkende ægte fransk champagne og tilbehør hertil. Vi åbnede for webshopsalg i november 2019 og planlægger at udvide vores forretning med både events, smagninger og nye produkter. 

ANDERLEDES CHAMPAGNER

Vores mål er at udbrede adgangen til denne fantastiske drik, og hjælpe med at få størst mulig fornøjelse ud af den.

Der findes over 10.000 forskelllige ægte franske champagner, og kun meget få af disse er tilgængelige på det danske marked.

EXCEPTIONELLE CHAMPAGNER

For dem, der allerede ved noget om champagne, har vi nogle virkeligt sublime produkter på hylderne. Vi forhandler f.eks. flere forskellige Cuvée de Préstige – Altså top niveau champagner – i verdensklasse.

HJÆLP TIL AT FINDE DEN RIGTIGE CHAMPAGNE

Langt de fleste mennekser har en relation og en holdning til champagne. Og mange har haft oplevelsen af at nogen gange er det godt – andre gange ikke så godt. Men uden helt at vide hvorfor.

Vi vil gerne hjælpe dig og andre, der har lyst til champagne med at få bedre oplevelser ud af  champagnen, og give dig muligheden for at nyde drikken mest muligt i alle dens variationer.

Vi har valgt at gøre det ved at kombinere vores sortiment mellem kendte champagner, mere ukendte, og en del, som de færreste har hørt om før. Filosofien er, at vi kun sælger champagne, som vi selv ville have været tilfredse med at købe til samme pris.

Det er så vores håb, at vi ved råd og vejledning – og ved at levere forskellige champagner, kan hjælpe dig med at lære de forskellige typer at kende, og til at vælge den helt rigtige champagne til den rigtige situation og i den rigtige sammenhæng. Til fest, til middagen, til fejring, bryllup, kransekage osv.