Kurv

Kurv

Champagne

HVAD ER CHAMPAGNE?

Champagne er en mousserende vin fra Champagnedistriktet i Frankrig. For at en vin må kaldes Champagne, skal den opfylde en meget lang række krav og betingelser. Den vigtigste konsekvens af det, er at man altid får en førsteklasses oplevelse, når man køber en flaske Champagne. Uanset hvilken producent, der står bag, vil champagne altid være en exceptionel oplevelse og en særdeles udsøgt drik. 

CHAMPAGNE VARIANTER

Inden for rammerne af denne stramme kvalitetskontrol, er der selvfølgelig plads til variationer. Og der er rig mulighed for at udforske de forskellige typer, genrer, producenter og huse med hver deres særlige egenskaber og nuancer. Hos fransk champagne finder du alt fra de mest kendte mærker til små spændende huse. Vi fører både “normale”-, søde-, vintage-, og rosé champagner.

KUN DET BEDSTE

Alt hvad du kan købe hos Fransk Champagne ApS hører til det absolut bedste inden for vin. Så nu er det op til dig at finde dine egne personlige favoritter. God fornøjelse! 

VIL DU LÆSE MERE OM CHAMPAGNE?

På de forskellige links nedenfor kan du læse mere om de forskellige typer af champagne og forhåbentligt blive klogere på, hvad de forskellige betegnelser står for. 

MEST POPULÆRE PRODUKTER